Primăria municipiului Roman face pași importanți în transformarea spațiilor urbane printr-un program ambițios de îmbunătățire a zonelor de relaxare din proximitatea locuințelor

Eduard Turcu

Primăria municipiului Roman face pași importanți în transformarea spațiilor urbane printr-un program ambițios de îmbunătățire a zonelor de relaxare din proximitatea locuințelor.

Foișoare de Lemn pentru Orașul Roman

Prin Direcția de Servicii Edilitare, municipalitatea a început să realizeze și să monteze, în regie proprie, foișoare din lemn, care nu doar că îmbogățesc estetic peisajul urban, dar oferă și un refugiu în natură pentru cetățenii de toate vârstele.

„În spiritul angajamentului asumat pentru îmbunătățirea spațiilor verzi, prin Direcția de Servicii Edilitare din cadrul Primăriei Municipiului Roman, realizăm și montăm în regie proprie foișoare din lemn. La solicitarea asociațiilor de proprietari, acestea completează mobilierul urban. Recent a fost amplasat un foișor în parcul de joacă de pe strada Gloriei, în parcul de pe strada Ion Creangă și Alexandru cel Bun”, a spus edilul Leonard Achiriloaei.

Impactul și Viitorul Proiectelor de Înfrumusețare a Orașului

Implementarea acestor foișoare este doar o parte dintr-un plan mai larg de dezvoltare urbană care include și modernizarea mobilierului urban existent, precum și extinderea și întreținerea spațiilor verzi.

Primarul Leonard Achiriloaei a subliniat că aceste eforturi sunt menite să aducă un plus de estetică orașului, creând un mediu urban nu doar mai plăcut la vedere, dar și mai funcțional.

„Cred că aducem un plus de estetică zonelor, oferind totodată un spațiu de odihnă și relaxare pentru toți cetățenii, indiferent de vârstă. Împreună, facem Romanul un oraș tot mai frumos și mai prietenos”, a transmis Leonard Achiriloaei, primarul liberal al municipiului Roman.

sursă: Leonard Achiriloaei, Facebook

Distribuie articolul