Primăria Sectorului 6 a anunțat redeschiderea pieței Valea Ialomiței

Ciprian S.
Primăria Sectorului 6 a anunțat redeschiderea pieței Valea Ialomiței

Primarul Ciprian Ciucu a monitorizat Piața Valea Ialomiței pe toată perioada lucrărilor.

„Azi s-a deschis Piața Valea Ialomiței. A trebuit să-i facem reabilitarea completă la interior, s-a înlocuit tot – țevi, plafon, electricitate, s-a lucrat și la structura de rezistență… Nu avea autorizație la incendiu, iar ISU ar fi închis-o. Dar acum în sfârșit suntem mai liniștiți că avem avizul ISU, iar oamenii pot să vină în siguranță să-și facă aici cumpărăturile.

Mai sunt câteva spații care vor fi ocupate în perioada următoare, ele se atribuie prin licitație de către Administrația Comercială Sector 6 . Transparent, plecând de la o evaluare făcută de experți ANEVAR. Așa, bugetul local nu va mai fi prăduit ca în piețele date de foști primari pe 30 de ani. Dacă și restul piețelor ar fi administrate de noi, m-aș ocupa de toate, ca să ajungem la acest standard de civilizație. Suntem în continuare cu ei justiție și sunt încrezător că vom câștiga!”, a declarat liberalul Ciprian Ciucu.

Piața Valea Ialomiței de pe Aleea Băiuț este deschisă de luni până sâmbătă între orele 7.00 și 21.00, iar duminica de la 7.00 la 15.00.

Sursă: Facebook Primăria Sectorului 6

Distribuie articolul