Primăria Sectorului 6 a prezentat stadiul lucrărilor la Cinematograful Favorit și la Piațeta Favorit

Ciprian S.
Primăria Sectorului 6 a prezentat stadiul lucrărilor la Cinematograful Favorit și la Piațeta Favorit

Primăria Sectorului 6 a anunțat care este stadiul lucrărilor la Cinematograful Favorit și la Piațeta Favorit.

”La Cinematograful Favorit s-au montat grinzile, s-au ridicat etajele 2 și 3, s-a conturat sala principală de festivități, acolo unde veți vedea filme, concerte, spectacole de teatru. Acum, muncitorii lucrează la structura principală de rezistență și la cea de beton armat.”, a comunicat Primăria Sectorului 6.

Cinematograful Favorit va avea o înălțime de 22,5 metri, o suprafață desfășurată de 5.000 mp, cu o amprentă la sol de 950 mp.

Stadiul lucrărilor este de 40% și vor fi gata în totalitate până în vara anului 2025.

”Se lucrează, în această perioadă, la Piațeta Favorit, aflată în fața cinematografului (pe Bd. Drumul Taberei, 24 A). Este un alt proiect important al Sectorului 6, care avansează.

În prezent, ADPDU Sector 6 lucrează la rețelele de utilități din subteran: unele au fost deviate, altele au fost introduse, se pune la punct sistemul de canalizare.

Acum, în spatele gardului de protecție este un șantier plin de utilaje și noroi. Până la finalul lunii mai, locul va fi complet transformat într-o amenajare de calitate, așa cum deja v-am obișnuit.”, a transmis Primăria Sectorului 6.

Sursă: Facebook Primăria Sectorului 6 / Facebook Primăria Sectorului 6

Distribuie articolul