Primăria Sectorului 6: cea mai veche școală din sector va fi demolată. Locul va fi luat de una mult mai mare, dublă ca și capacitate

Ciprian S.
Primăria Sectorului 6 cea mai veche școală din sector va fi demolată. Locul va fi luat de una mult mai mare, dublă ca și capacitate

Primăria Sectorului 6 a anunțat că cea mai veche școală din sector va fi demolată. Locul va fi luat de una mult mai mare, dublă ca și capacitate, cu săli luminoase, biblioteci, laboratoare, săli de mese și zone de relaxare cu terasă spre grădină.

Primarul Ciprian Ciucu a participat, alături de elevi, cadre didactice și părinți, la prima dezbatere publică a proiectului finanțat de Banca Mondială, prin Ministerul Educației.

Arhitecții, care au câștigat licitația, au prezentat viziunea, schițele și randările.

“Am insistat pe lângă Ministerul Educației și am reușit ca cele două corpuri să fie refăcute complet, la standarde moderne, adaptate cerințelor educației de azi, prin programul Școli Sigure!

Ambele, și cel din str. Alizeului, și cel din Calea Giuleşti nr. 7, vor fi nou-nouțe și vor avea inclusiv laboratoare, bibliotecă, săli de mese. Cu tot cu laboratoare, numărul de clase se va dubla, de la 10 la 20 și vor fi echipate modern.

Primăria Sectorului 6 asistă Ministerul Educației, realizează o parte din lucrările incipiente și sprijină echipa de proiect”, a anunțat edilul liberal al sectorului 6.

Sursă: Facebook Primăria Sectorului 6

Distribuie articolul