Primarul Andrei Carabelea anunță înființarea unui parc industrial în Piatra Neamț

Andrei Carabelea, primarul municipiului Piatra Neamț, a anunțat că orașul va beneficia de un parc industrial care va contribui la dezvoltarea economică a zonei.

Acesta a subliniat că investiția este 100% privată și, cel mai important, 100% locală, fiind realizată de un antreprenor de succes din oraș.

  • Primarul Andrei Carabelea anunță cu entuziasm înființarea unui parc industrial în Piatra-Neamț, într-o investiție 100% privată și locală.
  • Parcul industrial, amplasat pe strada Dumbravei pe o suprafață de 85.000 mp, va contribui la dezvoltarea orașului și va aduce noi oportunități pentru angajați și companii.
  • Primarul subliniază importanța investitorilor locali în promovarea dezvoltării sustenabile și evidențiază susținerea sa pentru aceste proiecte pe termen lung.

Parcul industrial va avea o suprafață de 85.000 mp

„Șantierul parcului industrial este într-o dinamică extraordinară”, conform declarațiilor făcute de liberal, iar în câteva luni angajații administratorului parcului și ai altor companii își vor începe activitatea pe o suprafață generoasă de 85.000 mp, situată pe strada Dumbravei.

„Am spus în numeroase rânduri că dezvoltarea sustenabilă se face pornind de la investitorii locali. De aceea susțin acest proiect și în următoarea ședință de Consiliu Local voi supune aprobării acordul de principiu pentru înființarea parcului industrial. Este un subiect foarte invocat în multe campanii electorale. Iată că prinde contur și evoluează firesc, fără promisiuni sau compromisuri”, a spus Andrei Carabelea.

sursă: Andrei Carabelea, Facebook

Citește și Piatra Neamț: Primarul Andrei Carabelea a anunțat progresele privind modernizarea străzilor Aerodromului și Călugărului

Leave a Comment