Primarul Ciprian Ciucu: 14 licee și colegii tehnice din Sectorul 6 au depus cereri de finanțare pentru dotarea cu laboratoare de informatică

PNL Media
primaria sectorului 6 ciprian ciucu
primaria sectorului 6 ciprian ciucu

Primarul Ciprian Ciucu a anunțat că 14 licee și colegii tehnice din Sectorul 6 au depus cererile de finanțare pentru dotarea cu laboratoare de informatică de înaltă tehnologie.

De asemenea, PNL Sector 6 a comunicat faptul că Lucian Dubălaru, Consilier Local PNL, a sprijinit liceele din Sectorul 6 în vederea obținerii de fonduri nerambursabile.

Le mulțumesc tuturor directorilor, contabililor și celor care au depus acest efort cu care școlile nu sunt obișnuite. Îi mulțumesc și consilierului local Lucian Dubalaru PNL care a fost extrem de prezent și a ajutat la depășirea birocrației, asistând școlile să obțină fel și fel de certificate de genul ANAF etc. De asemenea, colegii din primărie, de la direcția pentru fonduri externe au informat si îndrumat școlile în acest efort. Sunt încrezător ca vor primi finanțarea! Partea buna este ca deja avem două smart lab-uri în Sector și avem de unde transfera know-how pentru a le folosi eficient în procesul de învățare” anunță liberalul Ciprian Ciucu.

Sursă: Facebook Ciprian Ciucu

Distribuie articolul