Primarul Ciprian Ciucu anunță începerea campaniei de curățenie în Sectorul 6

PNL Media
primaria sectorului 6 ciprian ciucu
primaria sectorului 6 ciprian ciucu

Primarul Ciprian Ciucu a anunțat că începe campania de curățenie de primăvară în Sectorul 6.

Campania de curățenie va debuta sâmbătă, pe 25 martie. Intenționam să vă invit și anul acesta să curățăm împreună un teren insalubru în Sectorul 6, cum am fost împreună pe Lacul Morii în 2021 și pe Plevnei în 2022. Dar nu am mai găsit un astfel de teren. Cele care ar mai fi de salubrizat sunt cu deșeurile din construcții acumulat în 30 de ani și se află la marginea orașului și nu sunt potrivite pentru voluntari. Acolo intervenim noi cu utilaje grele.”, declară liberalul Ciprian Ciucu.

Liberalul Ciprian Ciucu a precizat că invită locuitorii din Sectorul 6 să ajute la curățenia grădinilor și spațiilor unde locuiesc.

Ca în fiecare an ADP și Urban vor fi în dispozitiv! Curățăm spațiul verde, spălăm străzile, mobilierul stradal și semnele de circulație, plombăm gropile, marcăm locurile de parcare.Dacă ieșiți în curte blocului, noi va punem la dispoziție saci, ridicăm materialul vegetal și vă oferim gratuit răsaduri de flori crescute în serele ADPDU Sector 6.”, a declarat primarul Sectorului 6.

Sursă: Facebook Ciprian Ciucu

Distribuie articolul