Primarul Dorin Lojigan: Construim 30 de locuințe pentru tineri în Municipiul Câmpia Turzii

Ciprian S.
Primarul Dorin Lojigan Construim 30 de locuințe pentru tineri în Municipiul Câmpia Turzii

Dorin Lojigan, primarul Municipiului Câmpia Turzii, a anunțat construirea a 30 de locuințe pentru tineri.

A fost semnat contractul de execuție aferent obiectivului de investiții: “Construirea a 30 de unități locative destinate tinerilor marginalizați din Municipiul Câmpia Turzii, pe strada Laminoriștilor, nr. 145”, finanțat prin PNRR.

Asocierea câștigătoare a procedurii de atribuire este compusă din SC Kronos Life Construct SRL și SC Construct CC SRL, ambele din Târgu Mureș. Valoarea contractului de lucrări este de 10.241.259,86 lei, la care se adaugă TVA.

”Cele două societăți se obligă să elaboreze documentația aferentă și să execute lucrările de pregătire și construire a celor 30 de apartamente menționate în contractul de finanțare semnat prin PNRR. De asemenea, contractul mai prevede și amplasarea unui număr de 10 stații de reîncărcare (20 de puncte) pentru vehicule electrice în Municipiul Câmpia Turzii. Termenul de finalizare al lucrărilor este de 28 de luni.

Acesta este primul obiectiv de investiții care prevede construirea de locuințe din fonduri publice, în ultimii 13 ani, la Câmpia Turzii.”, a transmis edilul liberal Dorin Lojigan.

Sursă: Facebook Primăria Câmpia Turzii

Distribuie articolul