Primarul Emil Boc a anunțat finalizarea lucrărilor de pe strada General Dragalina din Cluj-Napoca până în 20 mai

Constantinescu Denisa

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca a anunțat că până în data de 20 mai se va redeschide traficul de pe strada General Dragalina.

“Cluj-Napoca: Până în 20 mai se va redeschide traficul pe strada General Dragalina. Mulțumesc tuturor celor implicați pentru efortul de a deschide circulația cu mult înainte de termenul anunțat inițial – 15 iunie

Astăzi, împreună cu colegii din Primăria Cluj-Napoca am făcut o verificare a șantierului de pe strada General Dragalina, tronson situat între str. Mamaia și str. General Eremia Grigorescu. Traficul va fi redeschis până în 20 mai, cu mult înainte de termenul anunțat inițial. Lucrările la proiectul european vor continua conform proiectului, în graficul stabilit.

În zonă lucrările includ amenajarea unei piațete cu gazon în aria bifurcației Mamaia – Dragalina, amenajarea trotuarelor cu granit și a parcărilor cu piatră cubică. Tot aici vor fi amplasate doua stații de încărcare autovehicule electrice și realizată amenajarea zonei verzi cu gazon și gradene” a declarat primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Emil Boc

Distribuie articolul