Primarul Emil Boc a discutat despre colaborările dintre Cluj-Napoca și orașul Ungheni cu reprezentanții municipalității moldovene

Primarul Emil Boc a discutat despre colaborările dintre Cluj-Napoca și orașul Ungheni cu reprezentanții municipalității moldovene

Primarul Emil Boc a primit vizita unei delegații din orașul Ungheni, Republica Moldova.

Edilul liberal Emil Boc a transmis că temele abordate în cadrul întâlnirii de la Primăria Cluj-Napoca au inclus parcursul european al Moldovei, situația teribilă a războiului de la graniță, respectiv modul în care comunitățile noastre se implică în problemele umanitare.

”Totodată, am discutat despre colaborările dintre Cluj-Napoca și Ungheni în domeniul cultural, educațional, comunitar, turistic ș.a. și sprijinul pe care Clujul îl acordă în procesele de dezvoltare urbană și revitalizare a spațiilor publice din Ungheni.”, a precizat primarul Emil Boc.

Primarul Emil Boc a transmis că reprezentanții municipalității moldovene au amintit de „Micul Cluj”, proiectul amenajării Parcului central din Ungheni, zonă verde și de agrement cu multiple funcțiuni de care se bucură oameni de toate vârstele.

”Parcul Central din Ungheni a fost redenumit astfel ca simbol al relației de înfrățire și în semn de recunoștință pentru implicarea comunității noastre în modernizarea mai multor zone din parc – subproiectele „Orășelul copiilor”, „Teatru de vară și împrejmuiri”, „Construcția unui complex sportiv în Parcul Central din Ungheni”, „Construcția unui Skate Park în Parcul Central din Municipiul Ungheni”. Primăria Cluj-Napoca se implică și într-un proiect ce vizează o grădiniță din Ungheni, prin asigurarea cofinanțării necesare pentru creșterea eficienței energetice a unității.”, a declarat Emil Boc.

Sursă: Facebook Emil Boc

Leave a Comment