Primarul Emil Boc a participat în calitate de reprezentat al PPE la o dezbatere privind dezvoltarea verde a orașelor din Europa

Constantinescu Denisa

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, a vorbit în cadrul Emisiunii ”Brussels, My Love?”, care va fi difuzată în acest weekend pe canalul TV Euronews internațional, despre dezvoltarea verde a orașelor din Europa.

“Bruxelles: Dezbatere în cadrul emisiunii ”Brussels, My Love?” – va fi difuzată în acest weekend pe canalul TV Euronews internațional și online LIVE pe www.euronews.com.

În calitate de reprezentant al Partidul Popular European – PPE am participat la o dezbatere alături de dna Kata Tutto, viceprimarul orașului Budapesta (Ungaria; Partidul Socialiștilor Europeni – PSE) și dl Dan Boyle (Partidul Verzilor) de la municipalitatea Cork (Irlanda), membri ai Comitetului European al Regiunilor (CoR) în cadrul emisiunii ”Brussels, My Love?”.

Dialogul a fost axat pe 3 teme principale:

1. Cum pot deveni orașele și regiunile mai verzi

2. Mai multă putere pentru orașele și regiunile din Europa în procesul de luare a deciziilor

3. Cum a schimbat războiul din Ucraina orașele și regiunile din Europa

Dezbaterea va fi difuzată sâmbătă și duminică (1-2 aprilie), la fiecare 2 ore începând cu 07:05 AM (ora României) pe canalul TV Euronews internațional. De asemenea, dialogul poate fi urmărit online pe website-ul www.euronews.com la secțiunea LIVE la orele menționate” a declarat primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Emil Boc

Distribuie articolul