Primarul Emil Boc

Primarul Emil Boc a prezentat avantajele competitive ale Clujului la evenimentul aniversar de 25 de ani al companiei Arobs Transilvania Software

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, a prezentat avantajele competitive ale Clujului în cadrul evenimentului aniversar de 25 de ani al companiei Arobs Transilvania Software.

În cadrul evenimentului, liberalul Emil Boc a transmis următorul mesaj cu ocazia împlinirii a 25 ani de existență a companiei Arobs la Cluj-Napoca:

”Vă felicităm și vă mulțumim pentru ceea ce ați făcut și faceți la Cluj! Reprezentați un pilon central al ecosistemului de inovare din comunitatea noastră. Mulțumesc celor 1100 angajați ai companiei pentru reușitele profesionale și atitudinea civică pe care o promovează în oraș. Împreuna suntem Cluj. Împreuna pregătim viitorul Clujului!”.

De asemenea, în acest cadru, edilul liberal Emil Boc a subliniat avantajele competitive ale Clujului.

Primarul Emil Boc a declarat că: ”Prin consolidarea ecosistemului local de inovare – care reunește reprezentanți ai mediului universitar, privat, sectorului ONG și administrației publice, alături de cetățeni – urmărim o dezvoltare sustenabilă a municipiului nostru, bazată pe știință, cercetare și inovare, pe educație și participare”.

Sursă: Facebook Emil Boc

Citește și:

Leave a Comment