Primarul Emil Boc a vorbit despre proiectele majore ale Muncipiului Cluj-Napoca

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca a vorbit despre proiectele majore ale Municipiului Cluj-Napoca în cadrul emisiunii Radio Cluj România.

“A1E este o reișită a administrației și a companiei de transport public cu privire la implementarea acestei solicitări pe care aeroportul a avut-o spre administrație și este o formă de respect pentru toți cei care vin sau pleacă din cluj cu avionul, pentru că aeroportul este o >>poartă<<. Este un obiectiv extrem de important pentru tot ce înseamnă dezvoltarea economică și socială a orașului nostru, pentru noi, pentru fiecare care mergem, sau venim, într-o formă sau alta, de la aeroport. Intrăm și noi în rând cu lumea, cum s-ar spune. În toate orașele europene majore există o formă de transport cu autobuzul.

Alții au și tren și metrou, vom avea și noi în viitor și tren metropolitan și metrou, în sensul că odată cu proiectul trenului metropolitan vom avea o stație în zona aeroportului, de acolo va fi un pasaj de aproximativ 700 m care te va duce în aeroport, de asemenea metroul se va intersecta la Podul Ira cu trenul metropolitan, deci cine va veni cu metroul din Florești, va comobî la Podul Ira, de acolo se va urca pe tren și va merge la aeroport, sau de la gară va merge direct cu trenul până la aeroport.

Sunt proiecte în lucru, pentru că acestea nu mai sunt povești (…)” a declarat primarul liberal în cadrul emisiunii.

Sursă: Facebook Emil Boc

Leave a Comment