Primarul Emil Boc: monumente simbolice ale Clujului puse în valoare prin sisteme de iluminat arhitectural

Ciprian S.
Primarul Emil Boc: monumente simbolice ale Clujului puse în valoare prin sisteme de iluminat arhitectural

Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, a anunțat că au fost puse în funcțiune sisteme de iluminat arhitectural care să pună în valoare monumente simbolice ale Clujului.

Monumente simbolice ale Clujului puse în valoare prin sisteme de iluminat arhitectural: Teatrul Național „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca / Opera Națională, Catedrala Mitropolitană, statuia lui Avram Iancu.

”Primăria Cluj-Napoca a investit în ultimii ani în modernizarea iluminatului arhitectural din această zonă, iar la acest moment sunt finalizate intervențiile pentru sistemele de iluminat arhitectural de la Catedrala Mitropolitană și Teatrul Național „Lucian Blaga” / Opera Națională, fiind acoperită și zona adiacentă clădirii Teatrului, parte din proiectul realizat pentru reabilitarea Parcului „Ștefan cel Mare”. De asemenea, săptămâna aceasta a fost finalizată intervenția pentru mentenanță și îmbunătățiri la sistemul de iluminat instalat la statuia lui Avram Iancu din mijlocul pieței.”, a transmis edilul liberal Emil Boc.

Sursă: Facebook Emil Boc

Distribuie articolul