Primarul Florin Oancea a anunțat noile proiecte implementate în colaborare cu Episcopia Devei și a Hunedoarei pentru cartierul “Deva Nouă”

Florin Oancea, primarul Municipiului Deva a anunțat noile proiecte implementate în colaborare cu Episcopia Devei și a Hunedoarei pentru cartierul “Deva Nouă”.

“Stimați deveni,

Cartierul “Deva Nouă” a început cu un parteneriat între Primăria Municipiului Deva și Episcopia Devei și a Hunedoarei, sub coordonarea căreia vor fi construite un centru pentru persoanele vârstnice, o clinică paliativă, o școală cu clasele 0-12, iar lucrările la noua mânăstire sunt deja destul de avansate.

Tot în “Deva Nouă”, care se va întinde pe 900 de hectare, vor fi zone de case, de blocuri, zone verzi, de relaxare și magazine.

Vreau să precizez un lucru.

Biserica nu este doar un lăcaș de cult, ci și un veritabil fenomen social care are în grijă persoane de toate vârstele aflate în nevoie, un fenomen care creează locuri de muncă si contractează permanent lucrări cu societăți comerciale care au la rândul lor angajați și plătesc taxe și impozite statului român” a declarat primarul Florin Oancea pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Florin Oancea

Distribuie articolul