Primarul Florin Oancea: Deva este orașul care a dus gimnastica românească spre marea performanță mondială și olimpică timp de 45 de ani

Florin Oancea, primarul Municipiului Deva a transmis că a investit și investește în continuare, cu mândrie, pentru performanță sportivă, inclusiv pentru cea în gimnastică.

“Dragii mei,

Astăzi am avut plăcerea de a discuta cu ministrul Tineretului și Sportului.

Întâlnirea, la care a participat și Gina Gogean, fosta mare campioană a gimnasticii, a avut ca subiect o informare completă a ministrului asupra situației de la lotul olimpic feminin de gimnastică și asupra relocării acestuia de la Deva, intens discutată și mediatizată în ultima vreme.

Ministrul Novak a fost foarte receptiv la cele expuse, atât de către Gina Gogean, în plan sportiv, despre situația lotului olimpic în sine, cât și de mine, despre orașul nostru, care TREBUIE să rămână Capitala Gimnasticii Românești!

Deva este orașul care a dus gimnastica românească spre marea performanță mondială și olimpică timp de 45 de ani!

Deva a investit și investește în continuare, cu mândrie, pentru performanță sportivă, inclusiv pentru cea în gimnastică.

În acest context, ministrul a susținut și acreditat ideea, în cadrul discuției, că lotul olimpic feminin de gimnastică nu trebuie, sub nicio formă, să fie relocat de la Deva

Îi mulțumesc pentru receptivitate și atenție și îl asigur că municipiul Deva și administrația orașului nostru vor rămâne un sprijin de nădejde pentru sport” a declarat primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Florin Oancea

Distribuie articolul