Primarul Florin Oancea: Până în 2024 vom reabilita toate unitățile de învățământ din Municipiul Deva

Florin Oancea, primarul Municipiului Deva a participat la deschiderea oficială a activităților școlare în clădirea modernizată și reabilitată a Colegiului Național Pedagogic “Regina Maria” și a declarat că este foarte mândru că a reușit să obțină finanțare din fonduri europene nerambursabile și din bugetul local pentru acest proiect de aproape 2,3 milioane de euro. De asemenea, acesta a mai spus că până în anul 2024 va reabilita toate unitățile de învățământ din Municipiul Deva.

“Dragii mei,

Am avut plăcerea să particip astăzi la deschiderea oficială a activităților școlare în clădirea modernizată și reabilitată a Colegiului Național Pedagogic “Regina Maria” din Deva.

M-am bucurat să-i am alături la acest moment emoționant pe doamna deputat Vetuța Stănescu, pe domnul prefect Călin-Petru Marian, pe doamna inspector școlar general Maria Ștefănie, pe directorul Colegiului, domnul Louis-Gabriel Tripa, pe preotul Marius Ghidarcea, cadre didactice, elevi, părinți.

Sunt foarte mândru că am reușit să obținem finanțare din fonduri europene nerambursabile și din bugetul local pentru acest proiect de aproape 2,3 milioane de euro.

Am reușit să reabilităm complet clădirea școlii primare și pe cea a sălii de sport, să înlocuim în totalitate instalațiile vechi cu unele noi, să dotăm școala cu mobilier modern și echipamente IT de ultimă generație.

Aceste investiții sunt dovada că administrația publică locală este dedicată asigurării unor standarde europene de învățământ în siguranță pentru copiii noștri.

Până în 2024, vom reabilita toate unitățile de învățământ din Municipiul Deva, creșe, grădinițe, invățământ primar, gimnazial și liceal.

Educația este cea mai importantă investiție a noastră pentru viitor.

Succes, dragi elevi și profesori, dragi părinți, vă doresc să aveți un an rodnic și binecuvântat” a declarat primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Sursă: Facebook Florin Oancea

Leave a Comment