Primarul Ioan Turc: Perimetrul în care funcționează Serviciul Evidența Persoanelor al municipiului Bistrița a fost salubrizat, estetizat și reorganizat

Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița a anunțat că perimetrul în care funcționează Serviciul Evidența Persoanelor al municipiului Bistrița a fost salubrizat, estetizat și reorganizat.

“Respectul față de cetățeni ne obligă! Procesăm cu 70% mai multe cereri pentru eliberarea actelor de identitate, într-un spațiu mai prietenos!

Perimetrul în care funcționează Serviciul Evidența Persoanelor al municipiului Bistrița a fost salubrizat, estetizat și reorganizat!

Avem acum 3 ghișee care funcționează simultan, din care la unul se eliberează acte de identitate pe tot parcursul programului de lucru.

Programările online pe www.primariabistrita.ro se pot face cu cel mult 4 zile înainte, în medie fiind disponibile 132 de poziții zilnic.

Reamintim că, de curând, Primăria a achiziționat un imobil pe strada Cuza Vodă, unde, după efectuarea unor intervenții ample de modernizare, va fi relocată întreaga activitate a Serviciului Evidența Persoanelor” a declarat primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Ioan Turc

Leave a Comment