Primarul Ion Lungu a primit Premiul de Excelență pentru „Investiții și Regenerare Urbană a  Spațiilor Publice”

Eduard Turcu

Ion Lungu, Primarul Sucevei, a participat la Gala de Excelență organizată de Asociația Municipiilor din România, acolo unde a primit Premiul de Excelență pentru „Investiții și Regenerare Urbană a  Spațiilor Publice”.

Ion Lungu: „Municipiul Suceava a obținut în acest an Premiul de Excelență la categoria “Investiții și Regenerare Urbană a Spațiilor Publice”, în mod special pentru proiectul “Revitalizare spațiu public urban din municipiul Suceava”, este vorba de zona de agrement de pe malul râului Suceava”.

„Totodată în aplicație am prezentat Zona de Agrement Tătărași, amenajată pe o suprafață de 7,4 hectare, cu debarcader cu spații de relaxare și locuri de joacă pentru copii”.

Ion Lungu: „am prezentat fișele de proiect pentru amenajarea celor peste 140 de hectare de pădure parc, prin zonele de agrement Parc Șipote și amenajare Pădure Zamca”.

Liberalul a mai spus că „este al 5-lea premiu de Excelență pe care îl primeste municipalitatea suceveană, precedentele constând în Excelență, în Educație, Iluminat Public, Transport public electric local și Gestionarea Deșeurilor”.

„Aceste premii arată că lucrurile în orașul nostru merg într-o direcție bună!”, a mai menționat primarul”, a precizat edilul.

sursă: Ion Lungu, Facebook

Distribuie articolul