Primarul Leonard Achiriloaei: Ghidul pentru Programul de acordare a finanțărilor nerambursabile, din bugetul local al municipiului Roman pentru anul 2024, a fost aprobat

Eduard Turcu

Leonard Achiriloaei, primarul liberal al municipiului Roman, a anunțat că Ghidul pentru Programul de acordare a finanțărilor nerambursabile, din bugetul local al municipiului Roman pentru anul 2024, a fost aprobat.

„Municipiul Roman pune la dispoziție finanțări nerambursabile, din bugetul local pentru anul 2024, în valoare de 50.000 de lei pentru fiecare din cele patru domenii esențiale: activități pentru tineret și învățământ; cultură și religie; proiecte sociale; activități sportive.

Este angajamentul meu de a susține inițiativele care vor contribui semnificativ la îmbunătățirea calității vieții în comunitatea noastră. Aștept cu interes să descopăr proiectele dumneavoastră, care, sunt convins, vor aduce și de această dată un plus de inovație. Este esențial să lucrăm împreună pentru a valorifica la maximum potențialul cultural, social, sportiv și educațional al municipiului Roman”, a transmis Leonard Achiriloaei, primarul liberal al municipiului Roman.

sursă: Leonard Achiriloaei, Facebook

Distribuie articolul