Primarul Matei Cristian: A fost montată macheta Salinei Turda la terminalul sosiri internaționale din aeroport

Matei Cristian, primarul Municipiului Turda a anunțat că salina Turda, într-o variantă miniaturală, va putea fi admirată în Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj.

“Astăzi a fost montată macheta Salinei Turda la terminalul sosiri internaționale din aeroport. Astfel, cel mai spectaculos subteran modelat de oameni va fi prezentat tuturor turiștilor care ajung în Cluj. Suntem încrezători că această inițiativă va atrage mai mulți turiști să ne viziteze și să descopere frumusețea autentică a Salinei Turda.

Planul nostru de promovare include, de asemenea, amplasarea unei astfel de machete și în aeroportul din București, dar și în alte aeroporturi din Europa.

În numele Primăriei Turda, doresc să mulțumesc echipei de la Aeroportul Internațional Avram Iancu, condusă de David Ciceo, pentru deschiderea și sprijinul acordat în promovarea Salinei.

Ne mândrim cu Salina Turda și suntem bucuroși să o prezentăm lumii întregi prin această inițiativă ingenioasă. Vă așteptăm cu brațele deschise să vizitați Salina Turda și să experimentați frumusețea și liniștea acestei minuni subterane” a declarat primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Facebook Matei Cristian

Leave a Comment