Primarul Matei Cristian a prezentat stadiul lucrărilor de la Turda Arena, Castrul Roman și Centrul Multifuncțional

Matei Cristian, primarul Municipiului Turda, a anunțat noile actualizări despre lucrările de la Turda Arena, Castrul Roman și Centrul Multifuncțional.

“La Turda Arena este în lucru montarea cubului pentru monitoarele de afișaj electronic, după finalizarea acestor lucrări echipele vor începe montarea parchetului din sala de joc. La exterior continuă lucrările de sistematizare verticală, amenajare parcări, spații verzi și accese.

Între timp, pe șantierul de la Castrul Roman au loc lucrări de forare a pilonilor de bază, cei care vor susține structura metalică aflată la suprafața solului.

Nu în ultimul rând, lucrările de construire a centrului multifuncțional din Parcul Central continuă în forță. Se toarnă placa pentru acoperișul tip terasă a primei clădiri și se continuă lucrările la cofrarea și turnarea centurilor din beton la cea de-a doua clădire.

În continuare vă vom ține la curent cu progresele pe care le facem pe toate șantierele din orașul nostru” a declarat primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Sursă: Facebook Matei Cristian

Leave a Comment