Lucrările de reamenajare și modernizare a centrului pietonal sunt în plină desfășurare în Turda

Primarul Matei Cristian: Lucrările de reamenajare și modernizare a centrului pietonal sunt în plină desfășurare în Turda

Matei Cristian, primarul Municipiului Turda, a anunțat că lucrările de reamenajare și modernizare a centrului pietonal sunt în plină desfășurare, iar stadiul fizic realizat până la această dată depășeste 65%.

”Momentan, lucrările se concentrează atât pe partea carosabilă, care este pavată cu piatră cubică, cât și pe zona pietonală, unde sunt montate dale de granit. Reamenajarea centrului pietonal se realizează cu finanțare europeană și are ca scop transformarea acestui spațiu într-o zonă modernă, estetică și funcțională, pentru turdeni și turiști. Continuăm să depunem toate eforturile necesare pentru a finaliza lucrările în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să ne putem bucura de noul centru pietonal în toată splendoarea sa. Ne dorim ca acest spațiu să devină un punct de întâlnire preferat pentru comunitatea noastră și o atracție pentru turiști.”, a declarat edilul liberal Matei Cristian.

Sursă: Facebook Matei Cristian

Leave a Comment