Iași: Primarul Mihai Chirica anunță modernizarea zonei Colegiului „Costache Negruzzi” și a căminelor studențești din Complexul „Titu Maiorescu”

Mihai Chirica, Primarul municipiului Iași a declarat că au loc lucrări ce au rolul de a îmbunătăți aspectul zonei din spatele Colegiului „Costache Negruzzi” și a căminelor studențești din Complexul „Titu Maiorescu”.

  • Lucrări de modernizare în zona Colegiului „Costache Negruzzi” și a căminelor studențești din Complexul „Titu Maiorescu” anunțate de Primarul Mihai Chirica
  • Contractul în valoare de 9.594.696,67 lei, cu TVA, vizează modernizarea aleii Copou și a străzilor Theodor Văscăuțeanu, Titu Maiorescu, Doctor Victor Babeș, Nicolae Istrati, Turcu, Ion Roată și șoselei Munteni.
  • Echipele amenajează trotuarele cu pavaje moderne în cadrul unui program amplu de lucrări în toate zonele orașului.

Lucrările de modernizare ale aleii Copou și străzilor Theodor Văscăuțeanu, Titu Maiorescu, Doctor Victor Babeș, Nicolae Istrati, Turcu, Ion Roată și șoselei Munteni, în valoare de 9.594.696,67 lei, cu TVA, sunt în curs de finalizare.

Progrese înregistrate cu lucrările privind cele mai multe străzi

Mihai Chirica: „Pe cele mai multe a fost turnat strat nou de asfalt și se montează borduri noi. Alte echipe amenajează trotuarele cu pavaje moderne, în cadrul unui program amplu de lucrări care vizează toate zonele orașului. Nu puteam uita de spațiile verzi. Echipele Servicii Publice SA au îndepărtat vegetația bătrână, bolnavă și inestetică, au montat rulouri de gazon cu sisteme de autoirigare, au amenajat alei moderne și practice și au montat coșuri de gunoi și bănci noi”.

Primarul Mihai Chirica a subliniat că aceste intervenții sunt parte din viziunea sa de a oferi locuitorilor orașului condiții moderne și civilizate, atât în centrul orașului, cât și în cartiere. Investițiile ample în modernizarea zonei Colegiului „Costache Negruzzi” și a căminelor studențești din Complexul „Titu Maiorescu” reflectă angajamentul administrației locale de a crea un mediu urban atractiv și confortabil pentru comunitate.

sursă: Mihai Chirica, Facebook

Citește și Iași: Primarul Mihai Chirica anunță depunerea unui nou proiect de achiziționare de insule ecologice digitalizate pentru gestionarea deșeurilor

 

Leave a Comment