Primarul Mihai Chirica: Echipele Servicii Publice SA fac zilnic și în tot orașul lucrări de amenajare și întreținere a spațiilor verzi

Eduard Turcu

Mihai Chirica, primarul liberal al municipiului Iași, a anunțat că echipele Servicii Publice SA fac zilnic și în tot orașul lucrări de amenajare și întreținere a spațiilor verzi, reparații la spațiile de joacă, curățenie pe alei și grădini, repară sau schimbă mobilierul stradal, semafoarele și indicatoarele rutiere.

„Buna funcționare și aspectul frumos și civilizat ale orașului, precum și ordinea publică presupun atenție, bani și muncă permanentă! Echipele Servicii Publice SA fac zilnic și în tot orașul lucrări de amenajare și întreținere a spațiilor verzi, reparații la spațiile de joacă, curățenie pe alei și grădini, repară sau schimbă mobilierul stradal, semafoarele și indicatoarele rutiere”, a spus Mihai Chirica.

Potrivit edilului, lucrări de amenajare peisagistică urbană mai complexe, care presupun amenajarea aleilor, pregătirea solului, montarea de rulouri de gazon și plantări de arbuști, arbori și flori au avut loc în ultima perioadă:

  • pe șoseaua Arcu;
  • în zona Codrescu din Copou;
  • în Parcul Tineretului de lângă Casa de Cultură a Studenților;
  • în Parcul Berthelot, lângă Academia Română;
  • pe esplanadele Oancea și Mimoza.

sursă: Mihai Chirica, Facebook

Distribuie articolul