Primarul Mihai Chirica promovează sportul și aduce excelența în Iași: Turneele Concord Iași Open și BCR Iași Open revin în acest an

Iașul se pregătește să devină din nou capitala tenisului românesc și să ocupe un loc important pe harta mondială a sportului alb în această vară, conform declarației făcute de Primarul Mihai Chirica.

În luna iulie, orașul va găzdui cea de-a patra ediție a turneului ATP Challenger 100 – Concord Iași Open, cel mai prestigios turneu ATP din România. În același timp, pentru al doilea an consecutiv, va avea loc BCR Iași Open WTA 125, un turneu feminin cu o puternică prezență românească și internațională.

Mihai Chirica: „Turneele de tenis organizate până acum la Iași au reprezentat un succes recunoscut de toată lumea: organizatori, participanți, oficiali din țară și din străinătate, mass-media, spectatori și telespectatori. Eu însumi am fost convins de reușita acestor proiecte văzând dăruirea de care au dat dovadă toți cei implicați. De aceea voi continua să susțin cu aceeași pasiune competițiile de tenis de la Iași, precum Concord Iași Open și BCR Iași Open”.

 

„Turneele de tenis organizate până acum la Iași au reprezentat un succes recunoscut de toată lumea: organizatori, participanți, oficiali din țară și din străinătate, mass-media, spectatori și telespectatori. Eu însumi am fost convins de reușita acestor proiecte văzând dăruirea de care au dat dovadă toți cei implicați. De aceea voi continua să susțin cu aceeași pasiune competițiile de tenis de la Iași, precum Concord Iași Open și BCR Iași Open”, a afirmat liberalul.

Concord Iași Open 2022, dotat cu premii în valoare de 130.000 de dolari și 100 de puncte ATP, va avea un tablou principal de simplu format din 32 de jucători cu clasament între locurile 70 și 350 ATP. Turneul se va desfășura în perioada 10 – 16 iulie 2023, la Baza Ciric, sub conducerea directorului turneului, Andrei Pavel, cel mai titrat tenisman român din ultimii 20 de ani.

Imediat după, în perioada 17 – 23 august, se va desfășura turneul feminin WTA 125 BCR Iași Open, cu premii în valoare de 115.000 de dolari și 160 de puncte WTA.

sursă: Mihai Chirica, Facebook

Citește și Iași: Primarul Mihai Chirica a anunțat că au fost depuse 4 oferte pentru reabilitarea Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu”

Leave a Comment