­­­­­Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, s-a întâlnit cu președintele Statului Israel

Eduard Turcu

­­­­­Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, s-a întâlnit cu președintele Statului Israel, Excelența Sa Domnul Isaac Herzog, miercuri, pe 7 decembrie 2022.

Mihai Chirica: „Am avut deosebita onoare de a avea miercuri, 7 decembrie, o întâlnire personală cu Președintele Statului Israel, Excelența Sa Domnul Isaac Herzog. Aceasta a avut loc la reședința președențială din Jerusalem”.

„Am prezentat orașul nostru, am discutat despre relațiile bilaterale între Iași și orașe înfrățite din Israel: Haifa, Ashdod și Netanya, și desigur, lupta comună și continuă împotriva extremismului de orice fel”, a precizat liberalul.

„De asemenea, am avut bucuria să constat cât de multe lucruri cunoaște despre România și orașele țării noastre, despre comunitatea evreiască de la noi și rolul acesteia în dezvoltarea României, de a lungul istoriei noastre”.

Primarul Iașiului: „Este o reală onoare pentru orașul nostru această recunoaștere și rămân deosebit de recunoscător pentru amabilitatea și ospitalitatea de care a dat dovadă Președintele Statului Israel, Excelența Sa Domnul Isaac Herzog”.

sursă: Mihai Chirica, Facebook

Distribuie articolul