Primarul Ștefan Ilie: Fonduri Europene de peste 11 milioane de euro pentru municipiul Tulcea

Badila Antonia

Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea, anunță că în cadrul procesului de evaluare și selecție a Strategiilor de Dezvoltare Locală s-au obținut peste 11 milioane de euro fonduri europene.

,,Direcția de asistență și protecție socială Tulcea și Primăria Municipiului Tulcea au obținut finanțare europeană în valoare totală de peste 11.000.000 Euro în cadrul procesului de evaluare și selecție a Strategiilor de Dezvoltare Locală, depuse prin intermediul Grupurilor de Acțiune Locală „𝗩𝗜𝗜𝗧𝗢𝗥 𝗣𝗘𝗡𝗧𝗥𝗨 𝗧𝗨𝗟𝗖𝗘𝗔” și „𝗥𝗘𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧 𝗡𝗘𝗣𝗧𝗨𝗡 𝗧𝗨𝗟𝗖𝗘𝗔”. Cele două cereri de finanțare au obținut punctaje mari, (9,72 și 9,64).

𝗔 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗼 î𝗻𝘁𝗿𝗲𝗰𝗲𝗿𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮 𝗰𝗿𝗼𝗻𝗼𝗺𝗲𝘁𝗿𝘂 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗿𝗲𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗲𝗴𝗶𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲, 𝗰𝘂 𝗺𝘂𝗹𝘁ă 𝗺𝘂𝗻𝗰ă ș𝗶 𝗽𝗮𝘀𝗶𝘂𝗻𝗲, î𝗻𝘁𝗿-𝗼 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗶ț𝗶𝗲 î𝗻 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗮𝘂 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗱𝗲𝗽𝘂𝘀𝗲 𝘇𝗲𝗰𝗶 𝗱𝗲 𝗰𝗲𝗿𝗲𝗿𝗶.

Mulțumim colegilor din D.A.P.S. și Primărie, partenerilor, persoane fizice și juridice, care și-au manifestat dorința de a se implica în activitatea grupurilor, locuitorilor, care au participat la întâlnirile de lucru realizate în vederea identificarii nevoilor și Consiliului Local pentru aprobarea inițiativelor noastre.”, declară primarul liberal Ștefan Ilie pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul