Primarul Sucevei Ion Lungu: Sunt în faza de finalizare probele la Ștrandul Municipal

Eduard Turcu

Ion Lungu, primarul Sucevei, a anunțat că sunt în faza de finalizare probele la Ștrandul Municipal.

Ion Lungu: „Ștrandul cuprinde 3 bazine, unul mare de 1290 mp, cu două tobogane mari pentru adulți, unul de 420 mp pentru copii care este dotat cu 3 tobogane și altul cu apă sărată în suprafața de 240 mp. Încălzirea se face cu 84 panouri solare, completarea se face cu centrala pe gaz metan, temperatura minimă a apei va fi de minim 24 de grade Celsius”.

„Valoarea investiției este de 14.300.000 lei inclusiv TVA. Astăzi vom stabili prin comandamentul pe care îl vom avea la fața locului cu constructorii și reprezentanții primăriei ziua când vom da în folosință ștrandul. Se lucrează la înlocuirea conductei de gaz metan de către Delgaz Grid, după care vor fi pornite și centralele pe gaz metan, astăzi apa se încălzește de la panourile solare”, a spus liberalul.

„După finalizarea montării conductei de gaz, va fi asfaltată cu covor asfaltic strada Ștrandului. Vom propune aprobarea în ședința din Consiliul local din 27.04.2023 a tarifelor de intrare în ștrand, și anume: 20 lei pentru adulți; 5 lei pentru copii până la 14 ani; 10 lei pentru pensionari. Ne dorim ca cetățenii din orașul nostru să beneficieze cât mai repede de un ștrand modern”, a transmis Ion Lungu, primarul Sucevei.

Distribuie articolul