Primarul USR al comunei Panticeu, Răzvan Butuza se va alătura PNL Cluj din 2024

Ciprian S.
Primarul USR al comunei Panticeu, Răzvan Butuza se va alătura PNL Cluj din 2024
Sursă Foto: zcj.ro

După primarul PMP din Cătina, și primarul USR al comunei Panticeu se va alătura PNL Cluj din 2024.

Primarul comunei Panticeu, Răzvan Butuza, a decis ca, în contextul alegerilor locale din 2024, să își asume candidatura din partea PNL Cluj.

“Având în vedere ultimele evoluții ale USR, alianța pe care a hotărât să o facă pentru viitoarele alegeri și în urma discuțiilor purtate cu o bună parte din electoratul din Comuna Panticeu, domnul Răzvan Butuza optează ca pentru viitoarele alegeri locale pentru funcția de primar, să se alăture echipei PNL, partid ai cărui reprezentanți au fost alături de domnia sa, l-au sprijinit și au susținut toate proiectele comunei Panticeu.

Panticeu are foarte multe proiecte finalizate sau în curs de finalizare iar domnul primar a reușit să le implementeze și alături de consilierii locali ai PNL dar și cu sprijinul Consiliului Județean Cluj.

Domnul primar Răzvan Butuza cunoaște bine programul de dezvoltare al județului Cluj susținut de administrația publică liberală județeană și asigură locuitorii comunei că rămâne atașat valorilor pe care le-a susținut și în 2020, dar într-o echipă puternică cum este echipa PNL Cluj.”, transmite PNL Cluj.

Sursă: PNL Cluj

Distribuie articolul