Primul autobuz hibrid achiziționat cu fonduri europene la Câmpia Turzii

Constantinescu Denisa
Sursa foto: Dorin Lojigan

Astăzi a ajuns la Câmpia Turzii primul autobuz hibrid, care va compune parcul auto al societății de Transport Public Local. Acesta a fost achiziționat cu fonduri europene, în baza proiectului de mobilitate urbană durabilă, implementat de Primărie.

“Vești bune: A sosit primul autobuz hibrid la Câmpia Turzii

Până la finele anului 2022, furnizorul, Solaris Bus & Coach Sp.z.o.o, va livra toate cele 7 autobuze hibrid care vor intra în dotarea Municipiului Câmpia Turzii.

După omologarea RAR și înmatriculare, autobuzele vor fi scoase pe traseu, în cadrul primei companii de transport public de persoane din Municipiul Câmpia Turzii.

Chiar dacă unele voci politice au afirmat că, în anul 2022 nu va ajunge niciun autobuz la Câmpia Turzii, faptele vorbesc de la sine.

Primăria Municipiului Câmpia Turzii își respectă toate termenele asumate, în conformitate cu proiectele europene implementate.

Știm că în orașul nostru sunt cetățeni inteligenți, care înțeleg că aceste proiecte se implementează etapizat, în conformitate cu legislația în vigoare. Prin urmare este absurd să contești proiectele europene, până când acestea nu se finalizează” a declarat primarul liberal, Dorin Lojigan, pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul