Programe finanțate din bugetul Județului Sălaj

Denisa
Sursă foto: Facebook Consiliul Judeţean Sălaj

Consiliul Județean Sălaj, condus de liberalul Dinu Iancu Sălăjanu, în calitate de autoritate finanțatoare, în baza programelor de finanțare aprobate anual conform Legii 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, acordă finanţări nerambursabile din fonduri publice, în vederea desfăşurării de către persoane fizice sau persoane juridice fără scop patrimonial a unor activităţi nonprofit care să contribuie la realizarea unor acţiuni sau programe de interes public.

15 decembrie este ultima zi în care beneficiarii fondurilor nerambursabile acordate de Consiliul Județean Sălaj, în cadrul Programului anual de finanţare a activităţilor sportive, de tineret şi recreative, mai pot depune dosarele de decont, cu documentele justificative.

Până în prezent, 78 din cele 100 de asociații, fundații și parohii desemnate câștigătoare ale ediției din acest an au solicitat plata sumelor alocate prin contracte. Valoarea totală a sumei decontate depășește 370.000 de lei.

Distribuie articolul