Programul ”Masă Caldă” a fost un succes în comuna Vrani – implicarea elevilor a crescut

Paul

Programul ”Masă Caldă” a fost continuat și în comuna Vrani, județul Caraș-Severin. Rezultatele deja se văd, edilul Răzvan Otiman precizând că a crescut implicare elevilor, fiind redus atât absenteismul, cât și abandonul școlar.

Elevii Școlii Gimnaziale și preșcolarii Grădiniței primesc o masă caldă pe zi sau un pachet alimentar prin intermediul acestui proiect al PNL.

„Și în comuna Vrani elevii de la Școala Gimnazială și preșcolarii de la Grădiniță beneficiază de programul pilot ”Masă caldă”, ceea ce-mi oferă satisfacția că am reușit să păstrez acest proiect liberal. Consecințele sunt mai mult decât îmbucurătoare și pot să argumentez prin faptul că s-au redus absenteismul și abandonul școlar. De asemenea, mânâncă sănătos și diversificat, trei feluri de mâncare, ceea ce înseamnă că vor crește frumos. Acest proiect național inițiat de PNL este perfect pentru sănătatea, educația și formarea copiilor noștri. Inclusiv părinții copiilor sunt mulțumiți de beneficiile programului-pilot ”Masă caldă”. Sunt fericit fiindcă am reușit să mențin comuna Vrani în acest proiect care asigură copiilor o alimentație sănătoasă”, transmite edilul liberal.

Sursa: PNL Caraș-Severin

Distribuie articolul