Programul „Masă Caldă” continuă și în unitățile de învățământ ale comunei Eftimie-Murgu. Proiectul inițiat de PNL reduce absenteismul și abandonul școlar

Paul

Programul „Masă Caldă” continuă pentru al doilea an și în unitățile de învățământ ale comunei Eftimie-Murgu, județul Caraș-Severin. Proiectul inițiat de PNL a ajutat Școala Gimnazială și Grădinița să reducă absenteismul și abandonul școlar.

„La noi în comună elevii de la Școala Gimnazială și preșcolarii de la Grădiniță beneficiază de cel de-al doilea an cu masa caldă. Mă bucur enorm că am reușit să implementez acest proiect-pilot ”Masă caldă”. Efectele sunt mai mult decât îmbucurătoare, s-au redus drastic absenteismul și abandonul școlar, dar mai sunt și efectele de educație, copiii învață să mănânce cu lingură, cuțit și furculiță. De asemenea, mânâncă sănătos și diversificat, trei feluri de mâncare, ceea ce înseamnă sănătate. Așadar, acest proiect național inițiat de PNL este perfect pentru sănătatea, educația și formarea copiilor noștri. Inclusiv părinții copiilor sunt mulțumiți de beneficiile programului”, transmite edilul liberal al comunei, Mihai Otiman.

Sursa: PNL Caraș-Severin

Distribuie articolul