Proiecte de succes realizate de Vasile Bănică, primarul comunei Ulmu din județul Brăila

Badila Antonia

Proiectul de reabilitare și modernizare a drumurilor din comuna Ulmu este foarte aproape de finalizare.Proiectul dispune de finanțare de la bugetul local, în valoare de 4.980.000 lei fără TVA și în cadrul acestui proiect se vor asfalta 5 km de străzi în comuna Ulmu și sat Jugureanu.

„Pentru proiectul Reabilitarea și modernizarea drumurilor de interes local din comuna Ulmu, ale căror lucrări au fost demarate la sfârșitul lunii august, s-a reușit până în prezent să se asfalteze 3,4 km de străzi comunale. Proiectul a fost finanțat din bugetul local. Am acordat o atenție deosebită pentru  atragerea de finanțări pentru investiii și din alte surse. Toate proiectele pe care le depunem țin cont de principalele nevoi ale comunității”, a declarat primarul Vasile Bănică.

Sursa: PNL Brăila

Vasile Bănică, primarului liberal al Comunei Ulmu, a reușit să finalizeze în acest mandat două proiecte importante: Consolidarea și reabilitarea podului din localitatea Jugureanu, în valoare de 1.359.060 lei fără TVA, finanțat din fonduri proprii, precum și amenajarea unui teren de sport multifuncțional, cu finanțare europeană, în valoare totală de 445.900 lei fără TVA. 

Prin PNRR, urmează să se depună în luna decembrie a.c., cerere de finantare pentru  proiectul Înființare și dotare centru comunitar integrat în comuna Ulmu , județul Brăila, transmite PNL Brăila intr-un comunicat de presă.

„Se mai urmăresc și alte obiective de investiții care vor fi implementate curând și anume: Amenajare piață în sat Ulmu, care este in faza de studiu de fezabilitate și Eficientizare clădiri publice pentru care se așteapta sesiuni noi de finațare”, a mai adăugat primarul Vasile Bănică.

Distribuie articolul