Raluca Turcan: Am celebrat, ieri, realizările copiilor și munca depusă în diferitele ramuri ale clubului Sportiv CSC Șelimbăr 1599

Eduard

Raluca Turcan, ministra liberală a Culturii, a participat la Gala clubului Sportiv CSC Șelimbăr, prin care au fost celebrate realizările copiilor și munca depusă în diferitele ramuri ale clubului sportiv.

„Fie că e vorba de sportul  fizic, sau de cel al minții, acești tineri au înțeles că numai prin disciplină zilnică înregistrează progres.

Apreciez nespus că această Gala a Clubului Sportiv are loc anual. Asta îmi spune că în fiecare an, un număr impresionant de copii își dedică timpul pentru a face performanță în sport, aducând un semnal general pozitiv că România are perspective din acest punct de vedere. De altfel, țara noastră a dat lumii unii dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile.

Am îmbrațișat sportul dintotdeauna, acesta fiind o parte importantă din viața mea, cu câțiva ani în urmă. Am înțeles atunci, că sportul nu este despre “învingători” și “învinși”, că singura competiție reală este cea pe care o ducem cu noi înșine, și că principalii adversari se află în noi. Angajamentul și efortul nostru de astăzi cosntruiesc campionul de mâine.

În calitate de mamă, doresc să felicit toți părinții care au înțeles că sportul, de echipă sau individual, trebuie să facă parte din viața copiilor, fiind cea mai sănătoasa formă de interacțiune și dezvoltare. Acest club sportiv a închegat puternic comunitatea din Șelimbăr, și a creat un adevarat spirit numai al lor. Iată că pasiunea pentru sport, la fel ca și arta, are puterea de a uni.

La Șelimbăr există o comunitate unită, puternică, ce împărtășește valori comune și care merită să primească pârghiile necesare pentru a fi excepționali, lucru pentru care îl felicit pe domnul Primar, Marius Grecu.

Le mulțumesc copiilor că m-au făcut parte din bucuria lor, și le doresc ca sportul să le fie stil de viață, și să lupte mereu pentru “mingea” lor cu aceeași determinare, disciplină și etică. România are nevoie de asta”, a transmis Raluca Turcan, ministra liberală a Culturii.

sursă: Raluca Turcan, Facebook

Distribuie articolul