Raluca Turcan: Iubitorii de carte românească din Germania sunt așteptați la Târgul Internațional de Carte de la Frankfurt, În perioada 18- 22 octombrie, la standul organizat de Ministerul Culturii

Eduard Turcu

Începând de astăzi, iubitorii de carte românească din Germania sunt așteptați la Târgul Internaţional de Carte de la Frankfurt, în perioada 18- 22 octombrie, la standul organizat de Ministerul Culturii.

Raluca Turcan, ministra Culturii: „Invitații ediției din acest an sunt scriitorii Gabriela Adameșteanu, Cătălin Pavel, Cătălin Partenie și Helmuth Seiler. Aceștia vor participa la evenimente alături de invitații editorului Traian Pop Traian, cel care de peste trei decenii face cunoscute operele autorilor români și est-europeni, în Germania”.

„Standul românesc organizat de Ministerul Culturii va găzdui lecturi publice, întâlniri cu scriitorii români, prezentări de carte și dezbateri. Târgul de carte de la Frankfurt este cel de-al șaptelea asemenea eveniment internațional la care România a participat anul acesta, după târgurile de la Bologna, Leipzig, Paris, Praga, Torino și Budapesta. Până la finalul anului, Ministerul Culturii va asigura participarea țării noastre la alte cinci târguri de carte la Bratislava, Belgrad, Sofia, Istanbul și Guadalajara”, a spus liberala.

Programul complet al evenimentelor organizate la standul României de la Frankfurt poate fi consultat aici.

sursă: Raluca Turcan, Facebook

Distribuie articolul