Raluca Turcan: Lucrările la Tribunalul Sibiu vor fi reluate după ce guvernul a semnat un acord de împrumut în valoare de 100 de milioane de euro

Eduard Turcu

Lucrările la Tribunalul Sibiu vor fi reluate după ce guvernul a semnat un acord de împrumut în valoare de 100 de milioane de euro cu Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD), conform declarațiilor făcute de Raluca Turcan, ministra Culturii.

Raluca Turcan: „Renovarea Tribunalului Sibiu, începută acum mai mulți ani, a fost blocată din cauza birocrației, greșelilor de proiectare și de execuție și din cauza lipsei fondurilor. Lucrările vor fi urgentate acum cu ajutorul finanțării de la BIRD”.

„Este  una din cele mai bune vești pe care le putea primi Sibiul în această perioadă, iar pentru asta trebuie să-i mulțumesc Ministrului Justiției, Alina Gorghiu”, a spus liberala.

„Proiectul susținut de Guvern prevede, pe lângă proiectul din Sibiu, modernizarea și consolidarea instanțelor din Calafat, Corabia, Vălenii de Munte, Șimleul Silvaniei, Oravița și Filiași”, a transmis Raluca Turcan.

sursă: Raluca Turcan, Facebook

Distribuie articolul