Reprezentanții Ministerului Antreprenoriatului și Turismului au fost prezenți la standul județului Maramureș de la Târgul de Turism

Județul Maramureș a fost prezent și promovat la Târgul de Turism din București. Delegația județului a fost formată din reprezentanți ai Consiliului Județean, ai Organizației de Management al Destinației Județene, ai Ansamblului Folcloric Național „Transilvania”, ai Centrului Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale, ai Serviciului Public Județean Salvamont și ai Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Seini.

Reprezentanții județului Maramureș au fost vizitați la standul acestora de către ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Daniel Cadariu, Tudorița Lungu, Cătălin Canciu, secretari de stat în cadrul Ministerului.

„La această ediție, promotorii Maramureșului aduc în atenția publicului și posibilitățile de practicare a turismului activ la nivelul județului nostru, de la trasee de drumeție și bicicletă, la sporturi extreme și activități din sfera ecoturismului. De asemenea, vizitatorii standului au ocazia să afle mai multe despre comorile naturale ale Maramureșului de la Viorel Coroian, ranger al rezervației naturale Cheile Lăpușului și un bun cunoscător al atracțiilor naturale din această zonă”, transmite serviciul de comunicare a CJ Maramureș.

Sursa: Consiliul Județean Maramureș

Leave a Comment