Roman: administrația a început lucrările de plombare a străzilor

Leonard Achiriloaei, Primarul municipiului Roman, a anunțat începerea lucrărilor de plombare a străzilor pentru asigurarea siguranței circulației rutiere.

Leonard Achiriloaei: „Au început lucrările de plombare a străzilor din municipiul Roman! În această perioadă au loc acele intervenții în carosabil, cu caracter de urgență, pentru asigurarea siguranței circulației rutiere. Ulterior întocmirii unei situații a degradărilor existente, am început în regie proprie prima etapă din acest an de întreținere a străzilor”.

„Vorbim de acele intervenții cu asfalt de tip RRD, care se utilizează exclusiv în perioada rece. S-au achiziționat aproximativ 10 tone de mixtură asfaltică la rece, cantitate care ne asigură acoperirea unei suprafețe totale de 107 metri pătrați. La acest moment se intervine în zona Smirodava, pe strada Veronica Micle și Tineretului”, a explicat edilul.

„Evident, după deschiderea stațiilor de asfalt (la cald) vom realiza achiziția de bitum, iar imediat ce vremea ne va permite vom demara lucrările de modernizare și asfaltare pe mai multe sectoare de drum. Primele străzi planificate pentru a fi modernizate sunt: Mihai Eminescu, Dumbrava Roșie și Moldovei. Siguranța traficului, modernizarea străzilor și sistematizarea zonelor din municipiul nostru, rămân o prioritate”, a transmis Primarul municipiului Roman.

sursă: Leonard Achiriloaei, Facebook

Leave a Comment