Roman: au început lucrările de reparații și întreținere la Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”

Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman, a anunțat că au început lucrările de reparații și întreținere pentru noul sezon, la Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”.

Leonard Achiriloaei: „Pentru că vremea este favorabilă, lucrătorii Direcției de Servicii Edilitare din cadrul Primăriei Municipiului Roman au început igienizarea spațiilor verzi, reparațiile curente în zonele de relaxare și modernizarea spațiilor de joacă din cadrul Complexului „Moldova”. Se lucrează în aceste zile atât în zona de picnic, la cele 22 de foișoare – zonă în care dorim să plantăm aproximativ 50 de noi arbori, cât și la întreținerea mobilierului urban”.

„În perioada următoare, lucrările vor continua în zona ștrandului, acolo unde se va interveni la refacerea pardoselii. De asemena, vom înlocui umbrelele degradate cu altele noi și vom face toate intervențiile necesare în zona bazinelor. La fel ca în anii trecuți, zona de picnic va fi deschisă încă din primăvară, imediat ce temperaturile cresc”, a explicat liberalul.

„Vă asigur de faptul că, toate serviciile oferite publicului vor fi la înălțimea așteptărilor”, a transmis primarul municipiului Roman.

sursă: Leonard Achiriloaei, Facebook

Leave a Comment