Roman: Primarul Leonard Achiriloaei a anunțat că proiectul de modernizare a Școlii de Artă “Sergiu Celibidache” se apropie cu pași repezi de finalizare

Eduard Turcu

Proiectul de modernizare a Școlii de Artă “Sergiu Celibidache” se apropie cu pași repezi de finalizare, conform declarațiilor făcute de Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman.

„Corpul B al școlii a fost complet transformat, oferind acum spații îmbunătățite pentru învățare și creație. Sala de sport și scena din curte au fost de asemenea renovate, fiind pregătite să găzduiască viitoarele talente. În această perioadă, se lucrează la ultimele detalii, urmând totodată achiziția de noi instrumente muzicale – parte din proiect”, a spus edilul.

Finanțat prin fonduri europene, acest proiect reprezintă o investiție de aproximativ 7 milioane de lei în viitorul copiilor, în cultura și educația orașului Roman.

„Fotografiile atașate sunt mărturia eforturilor noastre și a transformării prin care a trecut școala. Continuăm să construim împreună un viitor luminos pentru orașul nostru”, a declarat Leonard Achiriloaei, primarul liberal al municipiului Roman.

sursă: Leonard Achiriloaei, Facebook

Distribuie articolul