Roman: Primarul Leonard Achiriloaei încurajează implicarea activă a cetățenilor în Bugetarea Participativă

Eduard Turcu

Primarul Leonard Achiriloaei încurajează implicarea activă în susținerea proiectelor înscrise în cadrul programului de Bugetare Participativă.

Primăria Municipiului Roman a lansat ediția din acest an a programului de Bugetare Participativă, în cadrul căruia au fost înscrise 5 proiecte propuse de cetățeni. Aceste proiecte au trecut prin validarea unei comisii de specialiști și au fost postate pe site-ul Primăriei.

Leonard Achiriloaei: „Aici vă puteți vota proiectul favorit, pe care îl considerați benefic pentru comunitate și care, va fi implementat de Primăria Municipiului Roman, din bugetul alocat de 250.000 lei”.

Persoanele care își doresc să voteze pot face acest lucru până pe 25 mai, iar rezultatele vor fi publicate pe 30 mai. Printre proiectele asupra cărora se poate exprima votul se numără: Pump Track, Robotul care te ajută să reciclezi ușor, un parc educațional rutier, coșuri de gunoi stradale inteligente și reamenajarea locului de joacă din zona Ion Creangă.

„Mă bucur că procesul de bugetare participativă demonstrează un interes crescut în rândul romașcanilor, implicați în dezvoltarea comunității și sunt convins că oricare ar fi proiectul castigător, va avea un impact pozitiv pentru noi toți”, a transmis Primarul Romanului.

sursă: Leonard Achiriloaei, Facebook

Citește și Roman: Primarul Leonard Achiriloaei a discutat cu mediul de afaceri despre beneficiile digitalizarii in dezvoltarea comunității

Distribuie articolul