Roman: Vizită de lucru efecturaă de primarul Leonard Achiriloaei pentru a verifica stadiul lucrărilor pe străzile Salciei, Sărata, Zebrei și Fundătura Zebrei din Cartierul Nicolae Bălcescu

Eduard Turcu

Leonard Achiriloaei, primarul municipiului Roman, a efectuat o vizită de lucru pentru a verifica stadiul lucrărilor de modernizare a străzilor Salciei, Sărata, Zebrei și Fundătura Zebrei din Cartierul Nicolae Bălcescu.

Leonard Achiriloaei: „Am încheiat o nouă etapă importantă a acestui proces de modernizare. În acest moment, avem o fundație solidă – baza unui sistem rutier nou și modern pe o suprafață de 9390 de metri pătrați”.

„Suntem pe ultima sută de metri cu lucrările de montare a bordurilor, în paralel fiind curățate căminele de scurgere și sistemul de colectare a apelor pluviale, pregătindu-le pentru a face față oricărei ploi”, a spus liberalul.

Acesta a subliniat că „pasul următor este cel mai așteptat – turnarea primului strat de asfalt, care va aduce un plus de funcționalitate imediat străzilor noastre. Ulterior, ne vom concentra pe construcția trotuarelor din pavele, pe o suprafață de 2272 de metri pătrați. Aceasta va crea nu doar o infrastructură modernă, ci și un mediu sigur și estetic”.

„Rămân în dialog cu romașcanii din această zonă, așa cum am promis de la începutul lucrărilor și le mulțumesc pentru încredere și înțelegere în această perioadă de timp. Îmbunătățim calitatea vieții, indiferent de zonă”, a declarat Leonard Achiriloaei.

sursă: Leonard Achiriloaei, Facebook

Distribuie articolul