S-au introdus rețelele de apă pe strada Mihai Eminescu din Cugir: Ce lucrări sunt preconizate până la finalul anului

Constantinescu Denisa

Au fost introduse rețelele de apă pe strada Mihai Eminescu din Cugir și până la sfârșitul anului curent administrația anunță că se va asfalta și strada Simion Bărnuțiu, tronsonul 1.

Primăria orașului Cugir monitorizează permanent fiecare investiție, stadiul acestora fiind evaluat în teren cu regularitate. Recent, în atenția administrației locale s-au aflat cele trei străzi din zona Râul Mic- M. Eminescu, G. Enescu și S. Bărnuțiu. La vizita pe șantier au luat parte Primarul Adrian Teban, Viceprimarul Călin Furdui, Administratorul Public Marius Jibotean, precum și Directorul SC Apa CTTA Cugir, Mircea Țârlea

Pe str. M. Eminescu lucrările edilitare subterane se apropie de final, astfel că în zilele următoare drumul va fi balastat, devenind din nou circulabil. Pe această stradă a fost introdusă canalizarea pluvială și a fost înlocuită vechea conductă metalică de apă cu una de PEHD. Noua rețea publică de distribuție a apei se extinde până la limita de proprietate a imobilelor care urmează să fie racordate de către operatorul de apă la noile cămine de branșament, amplasate pe domeniul public, la poarta fiecărei case.

Distribuie articolul