Sala Sporturilor din Deva trece de la Ministerul Sportului în patrimoniul Municipiului Deva

Denisa
Sursă foto: Facebook Florin Oancea


Primarul Municipiului Deva, Florin Oancea, a anunțat că a fost adoptată și publicată în Monitorul Oficial Hotărârea de Guvern prin care Sala Sporturilor din Deva trece de la Ministerul Sportului în patrimoniul Municipiului Deva. 

“Sala Sporturilor nu a mai fost renovată de foarte mulți ani și are nevoie de investiții. Vom face o inventariere în următoarea perioadă cu problemele care vor trebui rezolvate la Sala Sporturilor.

În bugetul pe anul 2023 al municipiului Deva vom include banii necesari pentru toate reparațiile de care este nevoie.

Sistemul de iluminat al sălii este vechi de aproape 30 de ani. În regim de urgență vom schimba întreg sistemul de iluminat pe corpuri cu LED și vom înlocui sistemul încălzire.

Copiii, juniorii, sportivii vor putea astfel să se antreneze în sală și să participe la competiții oficiale în condiții cât mai bune.

Avem Clubul Sportiv Municipal Deva unde intenționăm să omologăm și alte secții, iar toți copiii din cadrul clubului își vor putea desfășura antrenamentele la Sala Sporturilor.

De asemenea, vom închiria după-amiaza sala, pe sume modice, devenilor care doresc să facă mișcare, să joace minifotbal.

Este o investiție în copiii noștri, în sport, pentru că sportul înseamnă sănătate” a declarat Florin Oancea, primarul Municipiului Deva, pe pagina sa de Facebook.

Distribuie articolul