Sălaj: execuție bugetară de 111% pentru Consiliul Județean

Constantinescu Denisa

Consiliul Județean Sălaj a realizat, în 2022, investiții în valoare totală de 175 milioane de lei, reprezentând 111% din bugetul de dezvoltare propus inițial (157 milioane de lei).

“Anul trecut, execuția bugetară a fost una foarte bună, iar în 2022, ne-am autodepășit. Dacă în alți ani, pe fondul nerealizării lucrărilor preconizate, bugetul inițial de dezvoltare era diminuat – în unele situații chiar și cu peste 70 milioane de lei, atât în 2021, cât și în 2022, am majorat și am depășit bugetul inițial. Acest lucru dovedește că, pentru noi, performanța este o constantă și că ne preocupă să onorăm așteptările celor care ne-au acordat votul de încredere. Trecutul este istorie, iar prezentul și viitorul înseamnă nevoile sălăjenilor și lucrul bine făcut. Pentru toate aceste realizări mulțumesc angajaților din Consiliul Județean Sălaj, care s-au implicat, în funcție de atribuții, în bunul mers al activității instituției. Le mulțumesc, de asemenea, locuitorilor Țării Silvaniei, pentru susținerea morală, pentru răbdare și încredere”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

În 2022, investițiile derulate de administrația județeană au vizat domenii precum infrastructura rutieră, sănătatea, educația, cultura sau asistența socială.

Distribuie articolul