Sălaj: S-au semnat contractele pentru reabilitarea blocurilor de locuințe in Șimleu Silvaniei

Badila Antonia

Cristian Mihai Lazăr, primarul Șimleu Silvaniei, anunță că au fost semnate contractele pentru reabilitarea blocurilor de locuințe, iar în total sunt un număr de 15 blocuri/scări de bloc în loturile 1-4.

,,Suntem într-un moment bun și am reușit să finalizăm toate etapele pentru reabilitarea blocurilor din oraș. Pentru loturile 5-8 avem licitatia finalizată, însă a fost înregistrată o contestatie pe rolul CNSC, și așteptăm soluționarea ei cât mai grabnic.

Avem doi câștigători: pentru lotul 1 și 4, Asocierea Avril SRL și KES Business SRL în valoare de 10.552.402 lei. Pentru lotul 2 și 3 avem Asocierea CONCELEX SRL și Quadratum Arhitecture SRL în valoare de 12.942.001 lei.

În total sunt un număr de 15 blocuri/scări de bloc în loturile 1-4. Atât din cartierul Brădet, cât și si din cartierul Gheorghe.Lazăr.

Sper să profităm din plin de vremea favorabilă și să reușim cel puțin să montăm plăcile termoizolante înainte de începerea perioadei de iarnă. Mai scădem din cuantumul facturii încă din acest sezon.”, declară primarul orașului Șimleu Silvaniei pe pagina de Facebook.

Distribuie articolul