Satu Mare: eveniment de ecologizare în orașul Ardud

În orașul Ardud, administrație locală condusă de Ovidiu Duma, a avut loc un eveniment de ecologizare. Acțiunea a fost organizată de primăria orașului în parteneriat cu Casa de Cultură ”Dr. Augustin Mircea” și Liceul Tehnologic Ardud. Cu ajutorul finanțării obținute de la Administrația Fondului de Mediu au fost achiziționate tomberoane, materiale de igienă, de protecție, saci menajeri, truse medicale și alte materiale necesare evenimentului pentru ecologizare, anunță administrația locală Ardud.

„Consilieri locali, angajați ai primăriei și ai casei de cultură, cadre didactice, elevi, reprezentanți ai autorităților locale, beneficiari de asistență socială și voluntari din partea societății civile s-au implicat în actiunea cu scopul de a cultiva spiritului gospodăresc, respectul față de cei din jur și educația pentru mediul în care trăiesc.

Atitudinea civică de care aceștia au dat dovadă arată că le pasă de aspectul orașului în care trăiesc și doresc să-și aducă aportul la protejarea mediului”, transmite primăria orașului Ardud.

Sursa: Primăria Ardud, Facebook

Leave a Comment