Satu-Mare: noi investiții finalizate de către administraţia locală. Sălile de sport din comunele Bătarci și Beltiug vor fi deschise pentru copiii din comunitate

Secretarul general al PNL, ministru de Interne Lucian Bode, împreună cu deputatul Adrian Cozma și alți membri PNL Satu Mare au făcut o vizită la cele două săli de sport din comunele Bătarci și Beltiug.

„În județul Satu-Mare am vizitat mai multe obiective de investiții cu impact pozitiv în comunitate, proiecte finanțate prin CNI și prin fonduri europene. Pentru comunitățile respective, aceste investiții, fie că vorbim despre cele trei săli de sport din comunele Bătarci, Păulești și Beltiug sau despre Centrul de Permanență sanitară din Ardud reprezintă un salt de dezvoltare. Pentru administrațiile locale astfel de proiecte sunt vitale pentru a crește atractivitatea zonei și a reduce decalajele de dezvoltare între urban și rural.”, a declarat secretarul general al PNL, ministru de Interne Lucian Bode.

La Beltiug s-a construit cea mai mare sală de sport din județul Satu-Mare. Sala are o capacitate de 180 de locuri în tribune, este dotată cu vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice și locuri de parcare.

De asemenea, sala de sport din comuna Bătarci este una modernă, cu o capacitate de peste 100 de locuri.

Ambele lucrări au fost executate prin Compania Națională de Investiții.

Citește și Satu Mare: administrațiile locale liberale modernizează județul. Proiecte de peste 11 milioane lei

Leave a Comment